Träning

Våra tränare

Anna Jansson Bergqvist

Kontaktuppgifter: 070-653 94 93 anna_jansson_82@hotmail.comwww.suderbysgard.se 

Är: C-Tränare i dressyr, Diplomerad Unghästutbildare & Mätman genom Svenska Ridsportförbundet. Jobbar som yrkeslärare i Häst-ämnen på gymnasienivå hos Gotland Grönt Centrum/Wisbygymnasiet (60% tjänst). Är en i teamet som driver Suderbys Gård & Ridskola AB. Håller lektioner för ridskoleungdomar, dressyr, markarbete, tömkörning, enskilt eller i små grupper. 

Läs mer om Anna

Gerd Jansson

Kontaktuppgifter: 070-5352827 

Charlotta Ågårdh-Orsmark

Kontaktuppgifter: Lättaste sättet att nå mig är via SMS till 070-2894724 men det går även bra att ringa eller skicka epost till charlotta-ridkonst@hotmail.com . Likaså finns jag på Facebook samt Messenger. Besök gärna min hemsida för mer information: https://charlotta-ridkonst8.webnode.se/ 

Är: Lantmästare, MsvC-domare i dressyr, många kurser och utbildningar inom allt som rör häst. Undervisar främst i hoppning, dressyr, Working Equitation, sportkörning och tömkörning men också hästhantering, ponnygalopp, western, Team Chasing samt jakt- och damsadelsridning.

Läs mer om Charlotta

  

Sara Rosenblad

Kontaktuppgifter: sara@ponnyexpress.se, via Messenger eller via sms till 076-2783768.

Är: Driver Ponnyexpressen tillsammans med min man Anton och en del i verksamheten är träningar, både hemma hos oss men också runt om på ön. Jag uppskattas som tränare för mitt engagemang och min pedagogik, särskilt bland barn och ungdomar. Självlärd utan utbildning. Rider och kör själv och brinner för grundträningen. Erbjuder dressyrträningar både i vagn och uppsuttet. Erbjuder också tillridning och utbildning av häst och ponny per gång samt tömkörning.

Läs mer om Sara