Träna hoppning för Marlene Malmqvist i höst på Lilla anläggningen

04.10.2023

Under hösten kommer det med möjligt att träna hoppning för Marlene Malmqvist  på klubbens Lilla anläggning i Sjonhem. Nedan presenterar Marlene sig själv. Är du intresserad och vill veta mer, kontakta Marlene direkt!

Välkomna att träna hoppning för mig, Marlene Malmqvist, vid Suderbys Ridklubbs LIlla anläggning under hösten!

Har själv tävlat hoppning till svår klass, 1.45 med egna tränade och framtagna hästar från unghästnivå. Har utbildat Hästkullens DiMarabou till svår internationell hoppning med hjälp av Pontus Westergren som tävlingsryttare. Ekipaget är precis uttagen av landslagets förbundskapten Henrik Ankarcrona att representera Sverige vid nationshoppningarna i Spanien och Portugal under okt/nov. Detta innebär att jag kommer förlägga träningstillfällena under hösten med utsatta datum då jag kommer vara med min häst där men har möjligheten att flyga hem emellan tävlingshelger för att hålla träningar.

Jag har verkat som hopptränare under snart 5 år tillbaka då jag sålde mitt företag och hade förmånen att kunna satsa på hästar och träning på heltid. Jag har för avsikt att gå licenserad tränarutbildning snarast möjligt och har undertiden Pontus Westergren som mentor. (Utbildad A-tränare och aktiv elitryttare i hoppning) Jag kommer kunna filma, diskutera eleverna med Pontus och även ta ner honom vid tillfälle för Clinic arrangerad av Agria där jag kommer arbeta som försäkringsombud.

Har själv ridit aktivt och tävlat i 43 år, både dressyr, hoppning och fälttävlan.

Varmt välkomna med intresseanmälan och frågor till;

Marlene@wisbyequestriancenter.se eller via sms på 0706-980 770