Grönt kort kurs i januari 2024

05.12.2023

I januari kör vi igång en ny Grönt kort kurs. Dags att anmäla sig! Kursen är öppen för alla som är medlem i en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet. 

Alla som tävlar inom ridsport måste ha ett grönt kort, det är ett bevis på att du har den grundkunskap som behövs inför en tävlingsstart.

Från 14 år ska du ha ett eget grönt kort, så från 1/1 2024 behöver du som är född 2010 gå grönt kort. Är du 13 år kan du gå kursen själv men är du yngre så kan du gå kursen tillsammans med målsman eller någon annan myndig person, du får dock inte göra provet. Alla deltagare behöver vara medlem i en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet. 

Info om kursen
Grönt kort-kursen består av både fysiska träffar med Kicki Jakobsson som kursledare, en webbaserad del som köps av SISU via länken: https://www.sisuforlag.se/produkt/gront-kort-galler-fran-2021-digital-artikel (175 kronor) och ett praktiskt förkunskapsprov som ordnas av dig som deltagare.

Den individuella delen av utbildningen på webben görs innan första träffen. Ni kommer få mer information om kursen när ni får bekräftelse på anmälan.

Praktiskt

  • Datum: 7, 14, och 21 januari 2024 (prov den 21 januari, 100 kronor)
  • Tid: 10.00 – ca 14.30
  • Plats: Suderbys Gård och Ridskola (Loftet)
  • Kostnad: 650 kronor
  • Medtag egen lunch och fika. 

Obligatorisk närvaro på samtliga träffar.


Anmälan

Anmälan sker till kicki_ja@hotmail.com med fullständigt namn, klubb, mejladress och personnummer. 

Först till kvarn gäller. Fler kurser planeras beroende på efterfrågan.