Nyheter

Alla är varmt Välkomna till en inspirerande och utvecklande dag för Gotländsk Ridsport. Årets forum kommer att handla om framtidsspaning

Det finns fortfarande platser kvar på "Sykurs för hästfolk". Vi träffas tre lördagseftermiddagar under november/december, med start 18/11. Detta är tillfället när det där trasiga hästtäcket äntligen kan bli lagat - med vägledning och under trevliga former. Alla är välkomna oavsett klubbtillhörighet. Kursen sker i samarbete med Studieförbundet...

Workshops där deltagarna tar med sig eget "läromaterial". Vi träffas tre lördagseftermiddagar och under ledning av Lisbeth Buskas får vi råd hur man kan gå till väga, prövar på att använda kraftfulla industrisymaskiner och lär oss av varandra.

Som du säkert sett på vår Facebook-sida (information kommer alltid först där) har vi Grönt-kort- kurs på G. Du kan välja mellan intensivkurs eller kvällskurs. Datum som planerats in är:

Våren och försommaren har varit full med aktiviteter i klubben! Roligt! I detta sommarbrev, som tidigare har mejlats ut till våra medlemmar, berättar vi lite om vad som händer framåt.